Yandex Metrica

Tamer Karadağlı'dan sürpriz bir proje geliyor

Tamer Karadağlı'dan sürpriz bir proje geliyor

Savaşçı dizisinin final sezonunda rol alan usta oyuncu Tamer Karadağlı, dizi finalinin ardından yeni projeler için hazırlık yapıyor. Oyuncu, projeyle ilgili açıklamasında "Sürprizlerimiz var." dedi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:46

Çocuklar Duymasın dizisindeki Haluk karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, son olarak Savaşçı dizisinde rol almıştı. Nisan ayında beşinci sezonu ile ekranlara gelen Savaşçı'nın yeni sezonu yalnızca 10 bölüm sürdü. Dizinin 109. bölümüyle final yapmasının ardından hangi projede yer alacağı merak ediliyordu.

TV100'ün haberine göre, oyuncu yeni bir projede rol alacağının müjdesini verdi. Karadağlı, "Yeni projelerimiz var. Dizi mi film mi olduğunu da zamanı gelince paylaşırız. Sürprizlerimiz var." dedi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLAR DUYMASIN DEVAM EDECEK Mİ?

Karadağlı, daha önce yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili konuşmuş, "Çocuklar Duymasın dizisinin artık devam etme ihtimali yok. Dizi devam etse de artık Çocuklar Duymasın'da tekrar oynamayı düşünmüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Tamer Karadağlı Savaşçı dizisi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading