Yandex Metrica

Squid Game dizisi Kuzey Kore ile Güney Kore arasında savaşa sebep olur mu? 

Squid Game dizisi Kuzey Kore ile Güney Kore arasında savaşa sebep olur mu? 

Kuzey Kore, ülkeye Squid Game dizisini gizlice sokan kişi hakkında idam kararını vermesinin ardından Güney Kore ile Kuzey Kore arasında yeni bir gerginlik patlak verdi. Peki, Squid Game, iki ülke arasında savaşa sebep olur mu?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:21

Squid Game, Netflix'te yayınlanmasının ardından tüm dünyada dizi piyasasını altüst etti. Dizi, yayınlanma tarihinin üzerinden aylar geçmesine rağmen adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Netflix'in en çok izlenen dizisi olan Squid Game, Kuzey Kore'de idama sebep oldu. Diziyi ülkeye gizlice sokan kişi idam cezası alırken, USB belleğinde diziyi barındıran lise öğrencisi ise ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Bu haber, dünya gündeminde kendisine yer buldu.

squid game dizisi

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

SQUİD GAME KUZEY KORE İLE GÜNEY KORE ARASINDA SAVAŞA SEBEP OLUR MU?

Güney Kore ile Kuzey Kore, birbiriyle komşu aynı milletin farklı devletleri olsa da zaman zaman iki ülke arasında gerginlikler yaşanıyor. 

kuzey kore

Popüler Netflix dizisinde Kuzey Kore, baskıcı ve zorba bir yönetimle tasvir ediliyor. Ancak uzmanlar, bu konunun yeni bir gerginlik oluşturmayacağını, dolayısıyla da savaşa sebep olmayacağını düşünüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading