Yandex Metrica

Son Yaz ekibi sete çıktı, ilk görseller paylaşıldı

Son Yaz ekibi sete çıktı, ilk görseller paylaşıldı

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi için yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Setten Ali Atay ve Alperen Duymaz'lı ilk fotoğrafları paylaştı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:53

O3 Medya'nın yapımını üstlendiği sevilen Fox TV dizisi Son Yaz'ın çekimleri başladı. Setten ilk fotoğraflarda, başrolde birlikte yer alan Ali Atay ve Alperen Duymaz görülüyor. Yönetmenliğini Semih Bağcı'nın yaptığı Son Yaz'ın yapımcılığını Saner Ayar üstleniyor. Senaryoyu ise Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur kaleme alıyor. 

Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Son Yaz, 21. bölümüyle sezon finali yapmıştı. İkinci sezon için çekimler sürerken, dizi senaristlerinden Cem Görgeç set fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımlardan sonra Ali Atay, sosyal medyada gündem oldu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

SON YAZ YENİ SEZON OYUNCULARI

Son Yaz dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Onur Bay, Birce Akalay, Tayfun Sav, İlda Özgürel, Zuhal Gencer, Yaprak Medine ve Yılmaz Bayraktar gibi isimler dahil oldu.

İşte Son Yaz dizisi 2. sezon setinden ilk kareler...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading