Yandex Metrica

Sıcak Kafa 2. sezon gelecek mi? Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman?

Sıcak Kafa 2. sezon gelecek mi? Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman?

Netflix'in Sıcak Kafa dizisi 2 Aralık'ta platform kütüphanesine eklendi. Dizinin 2. sezonunun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peki Netflix Sıcak Kafa 2. sezon gelecek mi? Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

01.03.2024, 14:58

Başrollerinde Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı ve Haluk Bilginer gibi isimlerin bir araya geldiği Netflix dizisi Sıcak Kafa, 2 Aralık'ta ilk sezonuyla seyirci karşısına çıktı. Afşin Kum'un aynı adlı eserinden uyarlanan Sıcak Kafa'nın 2. sezonunun olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

SICAK KAFA 2. SEZON OLACAK MI? 

Dizi, konuşma yoluyla zihinden zihine yayılan gizemli bir delilik hastalığını anlatıyor. Hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski dilbilimci olan Murat Siyavuştur. Acımasızlığı ile bilinen 'Salgınla Mücadele Kurumu' tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona bıraktığı miras olan "sıcak kafa"sının sırrını öğrenmek için peşine düşmek zorunda kalır.

Oyuncu kadrosunda birçok güçlü ismin yer aldığı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Sıcak Kafa'nın 2. sezonu hakkında Netflix'ten gelecek karar bekleniyor. Ancak 2. sezon kararı çıksa bile en erken 2023'ün sonlarına doğru yayında olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading