Yandex Metrica

Netflix Yakamoz S-245 yeni sezon olacak mı? Yakamoz 2. sezon ne zaman?

Netflix Yakamoz S-245 yeni sezon olacak mı? Yakamoz 2. sezon ne zaman?

Netflix'in yeni Türk yapımı dizisi Yakamoz S-245, geçtiğimiz haftalarda seyirci ile buluştu. Hem beğeni hem eleştiri alan dizinin yeni sezonunun olup olmayacağı merak ediliyor. İzleyiciler Yakamoz S-245 2. sezon olacak mı? Yakamoz yeni sezon var mı sorusunun cevabını araştırıyor. Yakamoz S-245 dizisi 2. sezon gelecek mi, ne zaman yayınlanacak?

Sinema / Dizi

26.04.2024, 20:22

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'yi bir araya getiren Yakamoz S-245 dizisi 1. sezonu Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. 24 Nisan'da izleyici ile buluşan dizi, ilk 4 gününde 20 milyon 60 bin saat izlenerek Netflix'in İngilizce dışında en çok izlenen dizileri listesinde 3. sırada yer aldı. İzleyicilerin bir kısmı tarafından eleştirilen, bir kısmı tarafından beğeni toplayan dizinin yeni sezonu merak konusu oldu. Peki Netflix Yakamoz S-245 yeni sezon gelecek mi? Yakamoz 2. sezon ne zaman? İşte detaylar...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YAKAMOZ S-245 DİZİSİ 2. SEZON OLACAK MI?

Başlangıçta "Bir Denizaltı Hikayesi" olarak duyurulan dizinin ismi daha sonra Yakamoz S-245 olarak değiştirilmişti. Bilim kurgu türündeki dizi Into the Night evreninde geçiyor. Dünyayı etkileyen bir güneş felaketi sonrasında deniz biyologu Arman ve ekibinin bir denizaltında yaşadıklarını anlatıyor. 

Yakamoz S-245 dizisinin 2. sezonu olup olmayacağına dair Netflix'ten resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak izlenme oranına bakılırsa yeni sezonun büyük olasılıkla gelebileceği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

2

0

1

0

0

0

2


Loading