Yandex Metrica

Netflix'in Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden yeni fragman!

Netflix'in Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden yeni fragman!

Netflix, yeni Türkiye orijinali Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden yeni bir fragman yayınladı. Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu dizi Charles King'in aynı adlı ödüllü kitabından uyarlanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:49

Netflix, Türkiye yapımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Hakan Muhafız, Atiye, Bir Başkadır gibi yapımların ardından platform, Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisini izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Diziden yeni bir fragman yayınlandı.

Emre Şahin'in yönettiği, Elif Usman'ın senaryosunu kaleme aldığı dizi sekiz bölümden oluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın yanı sıra Tansu Biçer, Engin Hepileri, Clare Louise Frost, Yasemin Szawloski, Jordan J Gallagher ve James Chalmers gibi isimler de yer alıyor. Yeni fragmanda Atatürk de yer alıyor ancak sahne ve rolü kimin canlandıracağı gizli tutuluyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

PERA PALAS'TA GECE YARISI KONUSU

Dizinin konusu şöyle: Genç gazeteci Esra, Pera Palas Oteli ile ilgili bir yazı yazmakla görevlendirilir. Otele giden Esra, odalardan birinin 1919'a açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu keşif sayesinde zamanda yolculuk yapan Esra, Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen bir komplodan haberdar olur. Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorunda olan Esra, Halit adındaki gizemli bir adamla tanışmasıyla birlikte hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading