Yandex Metrica

Sitede Ara

Netflix Güneşin Karanlığında 2. sezon olacak mı? Netflix Güneşin Karanlığında 2. sezon ne zaman?

Netflix Güneşin Karanlığında 2. sezon olacak mı? Netflix Güneşin Karanlığında 2. sezon ne zaman?

Netflix'in The Lincoln Lawyer uyarlaması geçtiğimiz hafta yayınlandı. Başrollerinde Manuel Garcia-Rulfo'nun yer aldığı Güneşin Karanlığında dizisi platformun en popüler yapımları arasına girdi. Dizinin 2. sezonu olup olmayacağı da merak konusu oldu. Peki Netflix Güneşin Karanlığında 2. sezon olacak mı? Merak edilenler...

Sinema / Dizi

13.03.2024, 19:41

Michael Connely'nin çok satan kitap serisine dayanan The Lincoln Lawyer, Netflix tarafından dizi olarak uyarlandı. Hukuk draması türündeki dizi, 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Manuel Garcia-Rulfo'nun üstlendiği Güneşin Karanlığında, kısa süre içinde Netflix'in en çok izlenenler sıralamasında birinci sıraya yükseldi. 

Peki The Lincoln Lawyer - Güneşin Karanlığında 2. sezon hakkında ne biliyoruz? Netflix Güneşin Karanlığında 2. sezon olacak mı?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÜNEŞİN KARANLIĞINDA 2. SEZON OLACAK MI?

David E. Kelley imzalı dizi Connelly'nin ikinci kitabı The Brass Verdict'ten uyarlandı. Dizi, Mickey Haller isimli avukatın arkadaşının öldürülmesinin ardından hukuk firmasını ve bir cinayet davasını üstlenmesini anlatıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda  Neve Campbell, Becki Newton, Angus Sampson, Jaz Raycole, Christopher Gorham, Krista Warner, Jamie McShane, Michael Graziadei gibi isimler Manuel Garcia-Rulfo'ya eşlik ediyor. 

Netflix The Lincoln Lawyer 2. sezon onayını verdiğiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading