Yandex Metrica

Masumlar Apartmanı Ceylan'ı kim canlandıracak?

Masumlar Apartmanı Ceylan'ı kim canlandıracak?

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine kimin hayat vereceği merak ediliyordu. Dizinin yapımcısı, Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'ün canlandıracağını duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:14

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin ayrılığından sonra yeni sezona Rüya karakteriyle Melisa Şenolsun dahil olmuştu. Daha sonra Han'ın eski nişanlısı olarak bilinen ancak dizide hiç yer almayan Ceylan Ongun karakterinin diziye dahil olacağı ortaya çıkmıştı. Ceylan'ı kimin canlandıracağı ise uzun süredir merak konusuydu. 

Karakter için Melisa Sözen ve Özgü Namal'ın ismi konuşuluyordu ancak Namal'ın teklife olumsuz yanıt verdiği ortaya çıkmıştı. Bir süredir gizemli bir şekilde gündeme gelen Ceylan'ı kimin canlandıracağı belli oldu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

CEYLAN'I ASLIHAN GÜRBÜZ CANLANDIRACAK

Dizinin yapımcısı OGM Pictures, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ceylan'a Aslıhan Gürbüz'ün hayat vereceğini duyurdu. Paylaşımda, "Masumlar Apartmanı'nda Ceylan karakterini Aslıhan Gürbüz hayat verecek. Hoşgeldin!" ifadeleri kullanıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading