Yandex Metrica

Mahkum, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova... 10 Şubat reytinglerde kim birinci? 10 Şubat reyting sonuçları

Mahkum, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova... 10 Şubat reytinglerde kim birinci? 10 Şubat reyting sonuçları

10 Şubat akşamı ekrana gelen dizi ve programların reyting sonuçları merak ediliyor. Mahkum, Barbaroslar, Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova... İşte 10 Şubat Perşembe reyting sonuçları..

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:48

Dün akşam TRT1'de Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Fox TV'de Mahkum, Kanal D'de Camdaki Kız, ATV'de Bir Zamanlar Çukurova dizileri yayınlandı. 10 Şubat Perşembe yayınlanan dizi ve programların reytingleri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki 10 Şubat reytinglerde hangi yapım birinci oldu? İşte 10 Şubat reyting sonuçları...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

10 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI

Total izleyici grubunda birinciliği Mahkum, ikinciliği Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber alırken, üçüncü sıraya Bir Zamanlar Çukurova yerleşti. AB grubunda birinci sırada Mahkum, ikinci sırada Camdaki Kız yer alırken, Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber günü üçüncü sırada tamamladı. 

ABC1 grubunda ise ilk sıraya Mahkum, ikinci sıraya Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber yerleşirken, üçüncülüğü Camdaki Kız elde etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading