Yandex Metrica

Kulüp 3. sezon gelecek mi? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

Kulüp 3. sezon gelecek mi? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in yerli dizilerinden Kulüp'ün 2. sezonu 6 Ocak tarihinde yayınlandı. Kulüp'ün 3. sezonu merak ediliyor. Peki Kulüp 3. sezon gelecek mi? Netflix Kulüp 3. sezon ne zaman? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

21.02.2024, 01:45

Netflix, 1950'li yılların İstanbul'unda yaşayan Sefarad Yahudileri, varlık vergisi gibi konuları işleyen Kulüp dizisini geçtiğimiz yıl Kasım ayında yayınlamıştı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, kısa süre içinde geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Yayınlandığı dönemde platformda ilk sıraya yükselen dizinin 2. sezonu heyecanla bekleniyordu.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Asude Kalebek, Barış Arduç gibi isimlerin yer aldığı dizinin 2. kısmı da 6 Ocak 2022 itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi. İlk sezonda olduğu gibi, dizinin 2. kısmı da izleyicilerden tam not almayı başardı. Sosyal medyada diziyle ilgili birçok yorum geldi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

NETFLİX KULÜP 3. SEZON 

Kulüp dizisi seyirciler tarafından çok sevildi ancak dizinin 3. sezonuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Netflix, yaptığı paylaşımda "Hiç tanımadığın bir insanın aile, hiç bilmediğin bir yerin yuva olduğu Kulüp'te ikinci kısım şimdi sadece Netflix'te." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading