Yandex Metrica

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi kaç bölüm olacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi nerede çekiliyor?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi kaç bölüm olacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi nerede çekiliyor?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi kaç bölüm olacak, dizinin başrol oyuncuları kimlerdir, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi nerede çekiliyor, en çok araştırılanlar arasındaki yerini koruyor.

Sinema / Dizi

19.05.2024, 00:51

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi toplam kaç bölümden oluşacak, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi nerede çekiliyor, sorularının yanıtı diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. 

Haçlı seferleri ile işgal altına alınan Kudüs'ün Selahaddin Eyyubi tarafından kurtarılmasına kadar olan dönemi konu alacak Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yakından takip ediliyor. 

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ KAÇ BÖLÜM OLACAK?

TRT 1'in yeni dizisi "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi"nin kaç bölüm olacağı henüz açıklanmadı. Ancak, dizi 13 Kasım 2023 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara geldi ve ilk bölümün ardından dizinin reytinglerde başarılı olması bekleniyor. Bu nedenle, dizinin 30-40 bölüm civarında olacağı tahmin ediliyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi, Türkiye'de dizi için oluşturulan özel platolarda çekiliyor. Dizinin çekimleri için Türkiye'de Kocaeli, İstanbul, Bursa ve Ankara illeri kullanılıyor. Dizinin yurtdışı çekimlerinin olup olmayacağı bilinmiyor

Dizi, 1169 ile 1193 yılları arasında Mısır ve Suriye Sultanlığı'nı yöneten Selahaddin Eyyubi'nin hayatını konu alıyor. Dizinin başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır ve Tuvana Türkay gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

10

2

1

1

0

0

0

0


Loading