Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olacağı Kral Kaybederse için iki sürpriz isim!

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olacağı Kral Kaybederse için iki sürpriz isim!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanacak olan Kral Kaybederse dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'a eşlik edecek isim merak ediliyordu. Kulislerde Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi'nin ismi geçiyor.

Sinema / Dizi

13.02.2024, 19:40

Madalyonun İçi ve Camdaki Kız'ın ardından Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse isimli eseri de televizyona uyarlanıyor. Dizinin başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ'un ismi geçerken, başarılı oyuncunun da projeye sıcak baktığı söyleniyor.

Tatlıtuğ'un dizinin başrolü olmasına kesin gözüyle bakılırken, kadın başrolün kim olacağı da merak konusu oldu. Dizide Tatlıtuğ'a eşlik etmesi için Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi'nin ismi geçiyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KRAL KAYBEDERSE KONUSU

Kral Kaybederse isimli eser, Kenan isimli iyi görünümlü, narsist ve etik dışı bir yaşamı olan bir adamın çocukluğundan bugüne dek karakterini oluşturan şartları konu alıyor. Kadınlar tarafından baş tacı edilmiş bir adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş olarak buluyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading