Yandex Metrica

Sitede Ara

Kıvanç Tatlıtuğ ekrana geri dönüyor! Yeni projesi çok konuşulacak! Başrol için partneri de belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ekrana geri dönüyor! Yeni projesi çok konuşulacak! Başrol için partneri de belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ, Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanacak olan Kral Kaybederse'den ayrılma kararı almıştı. Başarılı oyuncunun Ay Yapım imzalı Aile dizisiyle prensipte anlaştığı öğrenildi.

Sinema / Dizi

06.02.2024, 12:30

Son olarak Netflix'in Aşıklar Bayramı filmiyle seyirci karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat'le yeniden bir araya geldiği Last Call for Istanbul filminin çekimlerini tamamladı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse uyarlamasından ayrılma kararı alan oyuncunun hangi dizi projesiyle ekrana döneceği merak konusu olmuştu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisiyle prensipte anlaştı. Ancak dizinin ne zaman ekrana geleceği ise belli değil. Dizinin sete çıkacağı tarih Tatlıtuğ'un Organize İşler dizisinin çekimlerini tamamlayacağı tarihe bağlı olacak. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ İLE BAŞROLÜ ÜSTLENECEK

Ahmet Katıksız'ın yöneteceği dizinin kadrosu için Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Yüsra Geyik, Emel Göksu, Muharrem Türkseven ve Umutcan Ütebay gibi isimler geçiyor. Hakan Bonomo'nun senaryosunu kaleme alacağı dizide Aslan'ın partneri psikolog Devin için Özge Özpirinçci ile görüşme yapılıyor. 

Daha önce Yakamoz dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol alan Özge Özpirinçci'nin, ünlü isimle yeniden dizi çekmeye sıcak baktığı söyleniyor. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Hülya rolü için ise Sumru Yavrucuk'un ismi geçiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading