Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ başrollü Aile dizisine bomba isim! Etkili bir karakteri oynayacak

Kıvanç Tatlıtuğ başrollü Aile dizisine bomba isim! Etkili bir karakteri oynayacak

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisinin çekimleri ay sonunda başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:10

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı başrollerinde bir araya getirecek olan Aile dizisi merakla bekleniyor. Ay Yapım imzalı dizinin bu ay sonunda sete çıkması planlanıyor. Ahmet Katıksız ve Cem Toluay'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler katılmaya devam ediyor. Tatlıtuğ'un kalabalık bir ailesi olan Aslan karakterini canlandıracağı Aile'de Serenay Sarıkaya Aslan'ın ailesini iyileştirmeye çalışan ancak kendi ailesiyle de problemler yaşayan psikolog Devin rolüne hayat verecek. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

AİLE DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

Camdaki Kız'daki anlaşması 31 Aralık'ta sona erecek olan Nur Sürer'in Aslan'ın annesi Hülya rolüne de sıcak baktığı söyleniyor. Aslan'ın abisini canlandırması için teklif götürülen Nejat İşler ile ise imza aşamasına gelindi.  

Aile dizisinde Canan Ergüder Leyla'ya, Emel Göksu Aslan'ın büyükannesi Seher'e, Yüsra Geyik ise Devin'in uyuşturucu bağımlısı kardeşi Yağmur'a hayat verecek. 

Etkili karakterlerden biri olacak Hayri'nin torunu Atilla için ise önemli bir isimle anlaşma yapıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ushan Çakır, dizide Ati karakteri için Ay Yapım'la el sıkıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading