Yandex Metrica

Kaan Yıldırım'ın Sipahi dizisine bomba oyuncu kadrosu! Kadroya bomba bir isim katıldı, bakın kimi canlandıracak

Kaan Yıldırım'ın Sipahi dizisine bomba oyuncu kadrosu! Kadroya bomba bir isim katıldı, bakın kimi canlandıracak

Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Sipahi dizisi merakla bekleniyor. Başrollerini Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in paylaşacağı diziye yeni bir isim dahil oldu.

Sinema / Dizi

21.03.2024, 20:10

Son olarak Halka ve Mevlana projelerinde rol alan Kaan Yıldırım, yeni sezonda sipahi dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV'de ekrana gelecek olan dizinin yapımcılığını Mehmet Canpolat üstleniyor. Sipahi, istihbarat teşkilatının yetiştirdiği en yetenekli saha adamı olan Korkut Ali Türkoğlu'nun etkileyici hikayesini anlatacak. 

Hakan İnan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Ali Doğançay yazacak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

SİPAHİ'NİN KADROSU YAVAŞ YAVAŞ ŞEKİLLENİYOR

Oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Selçuk Borak, Erkan Bektaş ve Nurettin Sönmez'in bir araya geldiği diziye başarılı bir oyuncu daha katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kuzey Güney, Avlu, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan Çağdaş Onur Öztürk Sipahi'de rol alacak. Öztürk, dizide 'Yusuf' karakterini canlandıracak. 

Sipahi'nin çekimlerinin 3 Ekim'de başlaması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading