Yandex Metrica

Henüz yeni başlamıştı! Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik gelişme! Reytinglerde...

Henüz yeni başlamıştı! Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik gelişme! Reytinglerde...

Star TV'nin Yalı Çapkını dizisi geçtiğimiz haftalarda izleyici karşısına çıktı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'i buluşturan dizi, büyük ses getirmeyi başardı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:54

Star TV'nin yeni sezon için hazırladığı iddialı dizi Yalı Çapkını cuma akşamları ekrana geliyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ gibi isimleri bir araya getiren dizi hikayesiyle dikkat çekti. İzleyicileri ekrana kilitleyen dizi, henüz yeni başladı ancak büyük başarı yakaladı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ZİRVEYİ RAKİPLERİNE BIRAKMADI

Dizinin 3. bölümü tüm kişiler’de 8.6, AB’de 7.71 ve ABC1’de 8.41 rakamlarına ulaştı. Böylece tüm kategorilerde zirvede yer aldı.

Gerçek bir hikayeden uyarlandığı belirtilen Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosunda başroldeki isimlere Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi oyuncular eşlik ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading