Yandex Metrica

HBO, 2 Game of Thrones animasyon serisi daha geliştiriyor

HBO, 2 Game of Thrones animasyon serisi daha geliştiriyor

HBO, Game of Thrones evrenini genişletme konusunda kararlı görünüyor. Yayıncının iki yeni Game of Thrones animasyon spin-off'u geliştirdiği öğrenildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:41

HBO, birden fazla Game of Thrones animasyon spin-off'u için çalışma yürütüyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre HBO, yaklaşan House of the Dragon canlı aksiyon serisinin ötesinde, Game of Thrones ile ilgili daha fazla çalışma planlıyor. 

Bunlar, biri Ocak ayından beri üzerinde çalışılan, diğerleri daha yeni olan üç animasyon serisini içeriyor.

Üç projeden biri, orijinal dizide hiç görülmemiş bir bölgede geçiyor: Essos kıtasında, bilinen dünyanın güneydoğu sınırlarına yakın bir bölge olan Yi Ti'nin Altın İmparatorluğu. İmparatorluk Çin'inden ilham alan Yi Ti, George RR Martin'in fantastik dünyasındaki en eski ve en gelişmiş topluluklarından biri olarak kabul ediliyor.

Yine de George R.R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı'ndaki olaylarda Yi Ti hakkında çok az şey biliniyor, çünkü imparatorluk tecrit edilmiş ve sadece ticaret amaçlı ortaya çıkıyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GAME OF THRONES SPİN-OFF PROJELERİ 

HBO, animasyonların yanı sıra başka Game of Thrones spin-off'ları da hazırlıyor. Şu anda çekimleri devam eden Targaryen Ailesi'ni konu alan prequel House of the Dragon'ın yanı sıra, savaşçı kraliçe Nymeria'yı konu alan 10.000 Ships, Sea Snake olarak bilinen Corlys Velaryon'un yolculuklarını anlatan 9 Voyages projeler arasında yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading