Yandex Metrica

Güç Yüzükleri ve House of Dragon arasında büyük rekabet! Hangi dizi daha fazla izleniyor?

Güç Yüzükleri ve House of Dragon arasında büyük rekabet! Hangi dizi daha fazla izleniyor?

Amazon'un yüksek bütçeli dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri geçtiğimiz ay izleyicilerin beğenisine sundu. HBO da Game of Thrones prequeli olan House of Dragon'ı yayınladı. Bu yılın en çok rekabet içerisinde olan yapımları Güç Yüzükleri ve House of Dragon oldu. Peki en çok hangi dizi izlendi?

Sinema / Dizi

20.03.2024, 05:44

Amazon Prime Video, J. R. R Tolkien'in The Hobbit ve The Lord of the Rings kitaplarından binlerce yıl öncesinde geçen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisini 1 Eylül 2022 tarihinde platforma ekledi. Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nda geçen dizi büyük beğeni topladı. İlk sezonu için 465 milyon dolar harcanan dizi, büyük ses getirdi.

George R. R. Martin ve Ryan Condal tarafından HBO için hayata geçirilen House of the Dragon ise 21 Ağustos 2022'de izleyicilerin beğenisine sunuldu. Martin'in Ateş ve Kan kitabına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı olarak bilinen iç savaşa giden süreci ve savaşı konu alıyor. 

Birkaç hafta aralıkla yayınlanan iki dizi, bu yılın en çok izlenen ve aralarında büyük rekabet olan yapımlar oldu. İki yapımdan hangisinin rekabet yarışını önde götürdüğü merak ediliyor. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

HOUSE OF THE DRAGON 29 MİLYON İZLENMEYLE ÖNE GEÇTİ

İlk yayınlandıkları dönemlerde açıklanan verilere göre, Güç Yüzükleri 25 milyon, House of the Dragon ise 29 milyon kişi tarafından izlendi. İzlenme oranları çok yakın olan iki diziden Google aramalarında ön sıraya çıkan yapım ise House of the Dragon oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading