Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Münir Başkan'ı diziye veda mı ediyor? 'Cenaze çekimleri yapıldı'

Gönül Dağı'nın Münir Başkan'ı diziye veda mı ediyor? 'Cenaze çekimleri yapıldı'

Gönül Dağı'nın 47. bölümünden yayınlanan 2. fragmanda Ege Aydan'ın hayat verdiği Münir Başkan fenalaşarak yere yığılıyor. Fragmanın ardından Münir Başkan'ın diziden ayrılma ihtimali gündeme gelirken, sosyal medyada çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:38

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, her bölümüyle izleyicilerin gönlüne taht kurmaya devam ediyor. Son olarak 46. bölümüyle ekrana gelen dizide Münir Başkan Asuman ve Ramazan'ın evliliğine bir kez daha onay vermedi. Yaşananların ardından Asuman, babasına bir ses kaydı bırakarak Ramazan'ı kaçırdı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI MÜNİR BAŞKAN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Bu hafta ekrana gelmesi beklenen 47. bölümden yayınlanan yeni fragmanda ise işler karışıyor. Asuman ve Ramazan'ı bulan Münir Başkan, "Ben ölmeden bu adam evimize damat olarak giremez!" diyor. Daha sonra ise rahatsızlanarak yere yığılıyor. Bu sahnenin ardından Ege Aydan'ın canlandırdığı Münir Başkan'ın diziye veda edeceği iddia edildi.

Sosyal medyada birçok kullanıcıdan da iddiaları destekleyen yorumlar geldi. Bir kullanıcı Münir Başkan'ın öleceğini, hatta cenaze sahnelerinin çekildiğini iddia etti. İddiaların doğru olup olmadığı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Gönül Dağı 47. bölüm, 15 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading