Yandex Metrica

Gönül Dağı'nda bir başrol ayrılığı daha mı yaşanıyor? O sahne izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi

Gönül Dağı'nda bir başrol ayrılığı daha mı yaşanıyor? O sahne izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni sezonunda da ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde yaşanacak olaylar başrolde bir ayrılık olup olmayacağı endişesini beraberinde getirdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:56

Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya'nın bir araya geldiği Gönül Dağı dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Senaryosunu Ali Asaf Elmas'ın kaleme aldığı dizi, Mustafa Çiftçi'nin eserinden uyarlanıyor. Dizi, cumartesi akşamları bozkırın sımsıcak hikayelerini ekrana getiriyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI'NDA PEŞ PEŞE AYRILIK

Yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkan dizide geçtiğimiz haftalarda Günşıl karakterine hayat veren Gülhan Tekin ve Keriman'a hayat veren Çiğdem Aygün diziden ayrılmıştı. Dizide bir ayrılık daha yaşanacağı öne sürüldü.

Gönül Dağı'nın 72. bölümünden yayınlanan fragmanda Ramazan, aileye zarar vermeye çalışan husumetlilerin evini bastı. Arbede sırasında silah sesi duyuldu. Ramazan'ın vurulup vurulmadığı merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading