Yandex Metrica

Gönül Dağı Aylin kimdir? Gönül Dağı Aylin Dilek'in yerine mi geldi? Berfin Kıymaz kimdir, kaç yaşında?

Gönül Dağı Aylin kimdir? Gönül Dağı Aylin Dilek'in yerine mi geldi? Berfin Kıymaz kimdir, kaç yaşında?

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 67. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kasabaya gelen Aylin karakteri dikkat çekti. Aylin'in Taner'in yeni partneri olacağı konuşulurken, oyuncunun kim olduğu da merak konusu oldu.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 20:46

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı'nda Gülsim Ali İlhan, iki sezon boyunda Dilek karakterine hayat vermişti. Dilek'in sezon finalinde ölerek diziye veda etmesi tepki çekmişti. Gülsim Ali'nin ayrılmasının ardından dizide Taner'in yeni rol arkadaşının kim olacağı da merak konusu olmuştu. 

Gönül Dağı'nın merakla beklenen 3. sezonu 3 Eylül'de yayın hayatına başladı. Dilek'in ölümünden sonra perişan olan Taner'in yeni partnerinin de kim olacağı merakla beklenmeye başlandı. Gönül Dağı 67. bölüm ise kafaları karıştırdı.

Yeni bölümde kasabaya Aylin isimli bir mühendisin geldi ve Taner'le tanıştı. İzleyiciler Aylin'in kim olduğunu da araştırmaya başladı.  

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI AYLİN KİMDİR?

Aylin karakterini Berfin Kıymaz'ın canlandırdığı öğrenildi. 1999 yılında dünyaya gelen Berfin Kıymaz, Yetenek Evi Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu, Gönül Dağı dizisinin seçmelerine katılarak Aylin karakteri için seçilen isim oldu. 

Berfin Kıymaz'ın hayat verdiği Aylin karakterinin Dilek'in yerine gelip gelmediği henüz bilinmiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading