Yandex Metrica

Gönül Dağı Asya diziden ayrılıyor mu? Buse Orcan diziye veda mı ediyor?

Gönül Dağı Asya diziden ayrılıyor mu? Buse Orcan diziye veda mı ediyor?

Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizide Ramazan ve Asya'nın bu hafta düğünü olacak. Dizide Asya karakterini canlandıran Buse Orcan'ın ayrılacağı iddia edildi. Peki Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler...

Sinema / Dizi

16.03.2024, 23:17

TRT1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisi Bozkır''ın samimiyetini her cumartesi akşamı izleyicilerin evine taşıyor. Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Semih Ertürk ve Gülsim Ali'nin paylaştığı dizi, her bölümüyle izleyicinin gönlüne dokunmayı başarıyor. 

Dizinin son bölümlerinde Asuman ile kavuşamayacağını anlayan Ramazan, Asya ile evlenme kararı almıştı. Münir Başkan'ın izin verdiğini duysa da sözünden geri dönmeyeceğini söyleyerek Asya ile nişanlanmıştı. Gönül Dağı'nın bu hafta yayınlanacak 55. bölümünde ikilinin düğünü olduğu görülüyor. Ancak Asuman ile Ramazan arasındaki sevginin büyüklüğünü anlayan Asya, aradan çekilmeye karar veriyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI ASYA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Bu durum Asya'nın diziden ayrılma ihtimalini gündeme getirdi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye 37. bölümde dahil olan Buse Orcan, projeye veda ediyor. Yani Asya karakteri artık Gönül Dağı'nda yer almayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading