Yandex Metrica

Gönül Dağı 88. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Gönül Dağı 88. Bölüm Fragmanı HD İzle!

Gönül Dağı 88. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Gönül Dağı 88. Bölüm Fragmanı HD İzle!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’ dizi severler tarafından yakından takip ediliyor. Anadolu insanının samimiyetini yansıtan dizi drama ve komedi sahneleri ile öne çıkıyor. Seyirciler dizinin 88. Bölüm fragmanını araştırmaya başlamış durumda. Peki, Gönül Dağı 88. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Bugün Gönül Dağı var mı? Gönül Dağı 88. Bölüm Fragmanı HD İzle!

Sinema / Dizi

28.01.2024, 00:44

Gönül Dağı Her cumartesi akşamı seyirciyi ekranlara kitlerken, dizinin 88. Bölüm fragmanı merak konusu olmuş durumda. Gönül Dağı 88. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Gönül Dağı 88. Bölüm Fragmanı HD İzle!

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

87.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Taner ve Yasemin'in nişanı gerçekleştikten sonra yıldırım nikahıyla evlenmeye karar verirler. Nikah saati yaklaştığında Taner, Yasemin'le ilgili bir gerçeği öğrenir. Taner'in tepkisi ne olacaktır? Gedelli'nin Sesi Gazetesi, halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Ramazan'ın evinin önüne gelen halk, Ramazan'ın dışarı çıkmasını engeller. Ramazan, Taner'in nikahına yetişebilecek midir? Muammer ve Ciritçi Abdullah, bir yolculuğa çıkarlar. Baba oğulun yaptıkları bu yolculukta ikiliyi neler beklemektedir? Kasabadan gitmek isteyen Erkan'ın yüklü bir paraya ihtiyacı vardır. Erkan suç işlemek üzereyken kasabalılar tarafından jandarmaya ihbar edilir.

>GÖNÜL DAĞI 87. BÖLÜM FRAGMANI HD İZLE

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading