Yandex Metrica

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri yeni sezon oyuncuları kimler?

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri yeni sezon oyuncuları kimler?

Sevilen komedyen Cem Yılmaz'ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı. Cem Yılmaz'ın aynı zamanda başrolünde oynadığı diziye yeni isimler de katıldı. Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı ve Bige Önal Erşan Kuneri 2. sezonda yer alacak.

Sinema / Dizi

19.05.2024, 13:30

Cem Yılmaz'ın Netflix için ürettiği Erşan Kuneri dizisi platformun en çok izlenen Türk dizileri arasına adını yazdırmayı başardı. Komedi türünde birbirinden bağımsız 8 bölümden oluşan Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonu için start verildi. Cem Yılmaz müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. 

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'te ilk sezon bölümleri yayınlanmaya başlandı. Dizi platformun en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başardı. Dizinin bu kadar çok sevilmesiyle 2. sezon için hazırlıklara başlandı. Erşan Kuneri 2. sezon bölümlerinin 2023 sonlarına doğruı Netflix platformunda yer alması bekleniyor.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Dizide izleyenleri yeni bir oyuncu kadrosu karşılayacak. Erşan Kuneri 2. sezonunda Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Merve Dizdar'ın olması beklenmiyor.  Dizinin senaristi, yönetmeni ve aynı zamanda başrol oyuncusu olan Cem Yılmaz Erşan Kuneri ekibiyle ilk fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Yılmaz paylaşımına, "Yine memleketin en hünerli insanları ile beraberim." notunu düştü. Erşan Kuneri'nin 2. sezon bölümlerine Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı ve Bige Önal katıldı.

ERŞAN KUNERİ 1. SEZON BÖLÜMLERİ

1. Bölüm    Kuru Murad    
2. Bölüm    Ebenin Avı    
3. Bölüm    Kooperatif Kemal
4. Bölüm    Kötü Mal
5. Bölüm    Faqbâdi    
6. Bölüm    Blue Box
7. Bölüm    Er-Man    
8. Bölüm     Doyamadım (Sezon finali)

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

GORA ve Arif V 216 filmlerinde adını sıkça duyduğuımuz Erşan Kuneri karakteri kendi başına bir dizi olarak geri döndü. Netflix'te yayınlanmaya başlanan Erşan Kuneri dizisi kısa sürede platformun en çok izlenen yapımları arasına girdi. Erşan Kuneri 1975-1978 yılları arasındaki sinema dünyasında yer almış bir karakterdir. 

ERŞAN KUNERİ KONUSU NEDİR?

Erotik sinema yapımcısı Erşan Kuneri  80’lerin başında hapisten çıkarak sinema dünyasına hızlı bir giriş yapar. Farklı türde filmler çekmeye başlayan Erşan Kuneri'nin başından geçen komik olaylar dizinin konusudur. Sinema dünyasından arkadaşlaraı Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal  ile bir araya gelerek yeni bir film üretmeye çalışan Erşan Kuneri'nin başına izleyenleri güldüren bir takım olaylar gelir. 

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON NEREDE YAYINLANACAK?

Dizinin yeni bölümleri Netflix'te yayınlanacak. 

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON KAÇ BÖLÜM?

Merakla beklenen dizinin 2. sezonunun 8 bölümden oluşması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0


Loading