Yandex Metrica

Erdal Beşikçioğlu başrollü yeni ATV dizisi Hakim'den ilk tanıtım fragmanı!

Erdal Beşikçioğlu başrollü yeni ATV dizisi Hakim'den ilk tanıtım fragmanı!

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İlayda Alişan, Ebru Özkan ve Burak Dakak gibi isimlerin yer aldığı Hakim dizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. 'Your Honor' dizisinden uyarlanan Hakim, ATV'de ekrana gelecek.

Sinema / Dizi

05.03.2024, 20:26

Başrolünde Bryan Cranston'ın yer aldığı, dünyada büyük ses getiren 'Your Honor' dizisi Türkiye'de uyarlanıyor. Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Burak Dakak ve İlayda Alişan'ın başrollerinde yer aldığı Hakim dizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Dizi, yıllar boyunca adaleti sağlamak için çalışan bir hakimin, oğlunun suça karışmasından sonra onu koruyabilmek için kendisini soktuğu zor durumu konu alıyor. Hakim'den yayınlanan ilk fragman sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Merakla beklenen dizide Burak Dakak, Erdal Beşikçioğlu'nun oğluna hayat verecek. İlayda Alişan ise mafya babasının üniversite öğrencisi olan kızını oynayacak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

HAKİM DİZİSİ KONUSU

Burak Dakak'ın canlandıracağı karakter, okula giderken arabayla bir gence çarparak ölümüne neden olur. Öldürdüğü çocuk ise ülkenin en büyük mafya babasının oğludur. Mafya babası, oğluna çarpıp olay yerinden kaçan kişiyi arar. İlayda Alişan'ın karakteri ve Burak Dakak aynı okuldadır. Hakim baba, oğlunu bu işten kurtarmaya çalışacaktır.

>Hakim dizisi tanıtım fragmanı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading