Yandex Metrica

Emanet Seher diziden ayrıldı mı? Sıla Türkoğlu diziden neden ayrıldı?

Emanet Seher diziden ayrıldı mı? Sıla Türkoğlu diziden neden ayrıldı?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet, hafta içi her akşam evlere konuk oluyor. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı diziyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Peki Emanet'in Seher'i Sıla Türkoğlu diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler...

Sinema / Dizi

24.03.2024, 18:04

Kanal 7'de hafta içi her gün ekrana gelen Emanet dizisiyle ilgili hayranlarını üzen bir iddia ortaya atıldı. Sıla Türkoğlu'nun da diziye veda ettiği öne sürüldü. İddiaların ardından Emanet Seher diziden çıktı mı? Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden ayrılıyor mu? Sıla Türkoğlu diziden neden ayrıldı? sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu diziden çıkıyor mu? Ayrıntılar haberimizde....

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

SILA TÜRKOĞLU EMANET'TEN AYRILIYOR MU?

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Emanet  dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Emanet'ten ayrılacağı öne sürülmüştü.  Emanet'in yapımcısı Sevda Kaygısız,  açıklamada bulunmuş,  "Sözleşmemiz devam ediyor, hukuki pürüzler vardı, çözdük, Emanet de devam ediyor, Sevgili Sıla da" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak şimdi ise konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizide Seher'i canlandıran Sıla Türkoğlu'nun 3. sezonda yer almak istemediğini belirttiği ancak şirket tarafından kabul edilmediği öğrenildi. Hikayesinin devam ettiği gerekçesiyle şirket oyuncunun sözleşmeyi sonlandırma isteğini kabul etmedi. Durum üzerine Sıla Türkoğlu dizinin sezon finali çekimlerine katılmadı. 

Emanet'in sezon finali çekimlerinin dublörle tamamladığı ortaya çıktı.

YAPIM ŞİRKETİ İDDİALARI DOĞRULADI

Sıla Türkoğlu'nun diziden ayrıldığı iddiaları hakkında yapım şirketinden açıklama geldi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sıla Türkoğlu, üçüncü sezonda dizide yer almak istemediğini şirketimize iletmiş, sözleşmesi ve hikayesi devam ettiği için bu talebi tarafımızca uygun görülmemiştir. Oyuncumuz, çekimlerin son haftasında avukatı aracılığıyla sözleşmesinin hemen feshedilmesini, aksi halde sete çıkamayacağını tarafımıza iletmiştir. Sözleşmesi devam ettiği için bu talep de tarafımızca reddedilmiştir.

Ne yazık kı Sıla Türkoğlu, sezon finali çekimlerine katılmamış, finalin dublörle tamamlanmasına yol açmıştır. Oyuncu ayrıca yapımdan talep edilen yeni sezonun teaser çekimlerine de katılmayıp şirketimizle iletişimini tamamen kesmiştir. Meslek ilkeleri ve evrensel etik kuralları ile bağdaşmayan bu tutum, bizi muhataplarımıza karşı maddi ve manevi büyük bir yük altına sokmuştur.

Oyuncumuzun sebebiyet verdiği bu durumdan dolayı özellikle çok üzgün olduğumuzu belirtmek istiyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading