Yandex Metrica

Disney Plus Atatürk dizisi ne zaman başlayacak? Disney Plus Atatürk dizisi yayın tarihi

Disney Plus Atatürk dizisi ne zaman başlayacak? Disney Plus Atatürk dizisi yayın tarihi

14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, Atatürk dizisinin hazırlıklarına devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu da bir yandan şekilleniyor. Atatürk dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki Disney Plus Atatürk dizisi ne zaman başlayacak? İşte Disney Plus Atatürk dizisi yayın tarihi...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:21

Disney Plus, 14 Haziran'da Türkiye pazarına bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor. Önceki gün platformda yayınlanacağı içerikleri duyuran platform, yerli içeriklerini geliştirmeye de devam ediyor. Disney Plus'ın Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırladığı Atatürk dizisi de heyecanla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Peki Disney Plus Atatürk dizisi ne zaman yayınlanacak? 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

DİSNEY PLUS ATATÜRK DİZİSİ NE ZAMAN?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Emma Watson, Songül Öden, Mehmet Günsür gibi isimlerin yer aldığı Atatürk dizisinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. Dizinin ilk sezonunun 6 bölüm olması planlanıyor. Atatürk dizisinin Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanması nedeniyle 2023 yılında yayınlanması bekleniyor. Ancak net tarih henüz bilinmiyor.

Dizide Zübeyde Hanım'a Songül Öden, Ali Rıza Efendi'ye Mehmet Günsür hayat verecek. Türkiye Eski Büyük Millet Meclisi Başkanı Ali Fethi Okyar'ı Bertan Asllani oynayacak. Ali Fuat Cebesoy'u Berk Cankat, Enver Paşa'yı ise Sarp Akkaya canlandıracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading