Yandex Metrica

Daniel Craig'li Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'den heyecan dolu fragman yayınlandı!

Daniel Craig'li Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'den heyecan dolu fragman yayınlandı!

Rion Johnson imzalı Knives Out'un devam filmi Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven filminden fragman yayınlandı. Film, Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:02

Rian Johnson imzalı ve Daniel Craig başrollü Knives Out, 2019 yılında gösterime girmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Dedektif Benoit Blanc'ın bir cinayeti çözmesini anlatan gizem filmi, hem eleştirmenlerden hem seyircilerden olumlu geri dönüş almıştı. Film, 40 milyon dolarlık bütçesine karşın 311 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Bu başarının ardından Netflix, serinin devam filmlerinin haklarını 450 milyon dolara satın almıştı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ARALIK AYINDA İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

Daniel Craig, Dedektif Benoit Blanc olarak geri dönüyor. Netflix, serinin devam filmi Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (Glass Onion: A Knives Out Mystery)'den ilk fragmanı yayınladı. 

Filmin oyuncu kadrosunda Craig'e Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson ve Dave Bautista gibi isimler eşlik ediyor.

Film, 10 Eylül'de ilk olarak Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gösterildi. Daniel Craig'in bir kez daha başrolünde yer aldığı "Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven", 23 Aralık'ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading