Yandex Metrica

Çöp Adam dizisiyle ilgili flaş gelişme! Bu hafta ekrana gelmesi bekleniyordu! Star TV'nin kararı şaşırttı

Çöp Adam dizisiyle ilgili flaş gelişme! Bu hafta ekrana gelmesi bekleniyordu! Star TV'nin kararı şaşırttı

Başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Çöp Adam dizisinin bu hafta ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak Star TV ani bir kararla başlangıç gününü değiştirdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:05

Gülseren Budayıcıoğlu imzalı Çöp Adam için  heyecanlı bekleyiş sürüyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi, başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'yu bir araya getiriyor. OGM Pictures'ın yeni dizisinin bu hafta çarşamba günü ekrana gelmesi bekleniyordu. Star TV, Çöp Adam'ın başlangıç tarihini değiştirme kararı aldı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÇÖP ADAM DİZİSİ NEDEN ERTELENDİ?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çöp Adam dizisi, 23 Kasım yerine 30 Kasım Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak. Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınan dizinin stok bölümü olmaması nedeniyle bu kararın alındığı öğrenildi. 

Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Çöp Adam, sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri'nin gizemli hikayesini konu alıyor. 

Dizinin kadrosunda ayrıca Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak  gibi isimler yer alıyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading