Yandex Metrica

Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay'lı "Kim Bu Aile" setinden ilk kare

Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay'lı "Kim Bu Aile" setinden ilk kare

Extreme Job filmi, Türk sinemasına uyarlanıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt'un yer alacağı 'Kim Bu Aile' dizisinden ilk görsel geldi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:52

Nurgül Yeşilçay, Fox TV'de yayınlanan Kefaret dizisinin final yapmasından sonra 'Kim Bu Aile' filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film için saçlarını sarıya boyatan oyuncudan diziyle ilgili paylaşım geldi. Yeşilçay, Cengiz Bozkurt'la çekildiği kareyi paylaşarak "Menekşe ablanızla tanışın çabuk, Adem Komiserle de tanışın" notunu yazdı.

Yönetmen koltuğunda Berdan Güzel'in oturduğu aksiyon komedisi, Extreme Job filminden uyarlanıyor. Nurgül Yeşilçay Menekşe adlı bir pavyon şarkıcısını, Cengiz Bozkurt ise Adem Komiser karakterini canlandıracak.

Filmin çekimlerinin eylül ayında başlaması planlanıyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KİM BU AİLE FİLMİ OYUNCULARI

Kim Bu Aile film uyarlamasının oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt'un yanı sıra Altan Erkekli, Ferit Aktuğ, Doğan Can Sarıkaya ve Onur Buldu gibi isimler de yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading