Yandex Metrica

Burak Deniz'den bomba gibi bir proje geliyor

Burak Deniz'den bomba gibi bir proje geliyor

Geçen sezon Maraşlı dizisinde rol alan Burak Deniz'in yeni projesi belli oldu. Oyuncu, Netflix için çekilecek olan Şahmeran dizisinde Serenay Sarıkaya ile birlikte rol alacak.

Sinema / Dizi

28.04.2024, 07:51

Yarım Kalan Aşklar, Bizim Hikaye, Aşk Laftan Anlamaz gibi yapımlarda rol alan Burak Deniz, geçen sezon Maraşlı dizisinde Alina Boz ile birlikte başrolleri paylaşmıştı. Hayat verdiği Celal karakteriyle güzel bir çıkış yakalayan oyuncu, dizi finalinden sonra Ferzan Özpetek'in Cahil Periler dizisi için İtalya'ya gitti. Deniz, dizinin 4 bölümünde Arman isminde bir fotoğrafçıyı canlandırdı.

Başarılı oyuncunun Tims&B tarafından hazırlıkları yapılan, Netflix'te izleyici ile buluşacak olan Şahmeran dizisinde rol alacağı konuşuluyordu. Burak Deniz'in fantastik türde olan Şahmeran dizisinde rol almak için anlaştığı ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Burak Deniz, Şahmeran'da Serenay Sarıkaya ile birlikte rol alacak. Dizinin çekimleri ay sonunda Adana'da başlayacak.

Çekimler Adana dışında Tarsus ve Datça'da da yapılacak. Şahmeran'ın oyuncu kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan ve Nilay Erdönmez de yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Umur Turagay oturuyor. Senaryoyu ise Pınar Bulut yazıyor.

Yüksek tempolu olacağı konuşulan dizinin 2022 yılında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading