Yandex Metrica

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bu hafta var mı yok mu? Barbaroslar yeni bölüm ne zaman?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bu hafta var mı yok mu? Barbaroslar yeni bölüm ne zaman?

TRT1'in sevilen tarihi dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Dizinin hayranları yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor. Peki Barbaroslar bugün var mı yok mu? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman? İşte konuyla ilgili merak edilenler...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:59

TRT1'de ekrana gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, aksiyon dolu sahneleriyle perşembe akşamları seyirciyi ekrana kilitliyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil, Emir Benderlioğlu gibi isimlerin yer aldığı tarihi dizi,  İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme sürecini konu alıyor.

Dizinin 17 Mart akşamı 24. bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu ancak Berat Kandili olması nedeniyle dizi yayınlanmamıştı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI BUGÜN VAR MI YOK MU?

Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yeni bölümü merak ediliyor.  Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 24 Mart Perşembe saat 20.00'de yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading