Yandex Metrica

Balkan Ninnisi için final kararı alınmıştı! Dizi cephesinde flaş gelişme! TRT'den bir karar daha geldi

Balkan Ninnisi için final kararı alınmıştı! Dizi cephesinde flaş gelişme! TRT'den bir karar daha geldi

TRT'de perşembe akşamları ekrana gelen Balkan Ninnisi için final kararı alındığı ortaya çıkmıştı. Başrollerinde Emre Bey ve Merih Öztürk'ün yer aldığı diziyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:03

Başrollerinde Emre Bey, Merih Öztürk, Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad gibi isimlerin bir araya geldiği Balkan Ninnisi, yaz aylarında ekrana gelmeye başladı. Çekimleri Üsküp'te yapılan dizi, Ertan ve Jovanka'nın aşkıyla gönüllere taht kurdu. 

Senaryosunu Uğur Uzunok, Ozan Ayaz, Abdülhamid Işık, İdris Meydi, Alev Uzma ve Esma Koç'un kaleme aldığı Balkan Ninnisi hakkında dizinin hayranlarını üzen haber gelmişti. Reytinglerde beklentinin altında kalan dizi için final kararı alındığı ortaya çıktı. Dizinin 20. bölümde izleyicilere veda edeceği belirtildi. Ancak kısa süre içinde büyük bir gelişme yaşandı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

FİNAL KARARINDAN VAZGEÇİLDİ, YENİ OYUNCULAR GELİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, TRT Balkan Ninnisi için verilen final kararından vazgeçti. Dizi, Dünya Kupası maçına denk gelen akşamlar dışında yayın hayatına devam edecek. 

Balkan Ninnisi'nin kadrosuna yakında yeni oyuncuların da katılacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading