Yandex Metrica

Baba dizisi henüz başlamadan beklenmedik ayrılık! Başrol veda etti, Cennetin Çocukları dizisine katıldı

Baba dizisi henüz başlamadan beklenmedik ayrılık! Başrol veda etti, Cennetin Çocukları dizisine katıldı

Baba dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, dizide bir ayrılık daha yaşandı. Bihter Dinçel, TRT'nin iddialı dizilerinden Cennetin Çocukları'nın kadrosuna dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:49

Baba dizisi 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Münevver karakterine hayat veren Bihter Dinçel projeye veda etti. Başarılı oyuncunun yeni dizisi de belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Bihter Dinçel, TRT'nin Gold Film imzalı dizisi "Cennetin Çocukları"nın kadrosuna dahil oldu. Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Dinçel, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta'nın büyük kızını canlandıracak. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GELECEK AY SETE ÇIKACAK

TRT'nin çok önem verdiği ve çalışmalarını titizlikle yürüttüğü dizinin oyuncu kadrosunda Dilara Aksüyek, Alp Navruz ve Bihter Dinçel 3 kardeşi oynayacak. Alp Navruz'un büyük aşkı ve Cennet'in avukatı Zeynep'e ise İrem Helvacıoğlu hayat verecek.

Cennetin Çocukları'nın gelecek ay sete çıkması planlanıyor. Dizinin ay sonunda ise izleyicilerin beğenisine sunulması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading