Yandex Metrica

Baba dizisi Ferit Karaçam öldü mü? Macit Koper diziden ayrılıyor mu?

Baba dizisi Ferit Karaçam öldü mü? Macit Koper diziden ayrılıyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Baba dün akşam 11. bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümde İlhan'ın babası Ferit Karaçam'ı bir kişinin havuza iteklediği görüldü. Baba dizisi Ferit Karaçam öldü mü, Macit Koper diziden çıkıyor mu? sorusu merak edilmeye başlandı. Peki Baba dizisi İlhan'ın babası ölecek mi?

Sinema / Dizi

29.01.2024, 11:13

Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel gibi isimlerin yer aldığı Baba dizisi Salı akşamlarına damgasını vuruyor. Çağrı Bayrak'ın yönettiği, Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın senaryosunu kaleme aldığı dram türündeki dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Baba'nın 11. bölümü 26 Nisan Salı akşamı izleyici ile buluştu. Yeni bölümde izleyicileri şoke eden bir olay yaşandı.

İlhan ile Büşra görkemli bir törenle nikah masasına otururken, düğünde havuz başında duran Ferit Karaçam'ı görünmeyen bir kişinin havuza iteklediği görüldü. Bu durum İlhan'ın babası Ferit'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BABA DİZİSİ FERİT KARAÇAM ÖLÜYOR MU?

Fragmanda felçli olan Ferit Karaçam'ı bir kişinin havuza düşürmesi herkesi şoke etti. İlhan'ın geçtiğimiz hafta yüzleştiği babası Ferit'in ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Ferit Karaçam'ı havuzda gören Kadir ise havuza atlayarak onu çıkardı. Ancak İlhan'ın babası Ferit Karaçam hayatını kaybetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading