Yandex Metrica

Ateş Kuşları dizisine sürpriz bir isim katıldı! Yaprak Dökümü'nün sevilen oyuncusu da rol alacak

Ateş Kuşları dizisine sürpriz bir isim katıldı! Yaprak Dökümü'nün sevilen oyuncusu da rol alacak

Etkileyici hikayesiyle sezona iddialı bir giriş yapması beklenen Ateş Kuşları dizisinin çekimleri başladı. Dizinin oyuncu kadrosuna başarılı bir oyuncu dahil oldu.

Sinema / Dizi

10.02.2024, 00:59

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi ses getiren yapımlara imza atan Bozdağ Film'den iddialı bir dizi daha geliyor. Sezonun merak edilen dizilerinden Ateş Kuşları'nın ilk tanıtımı beğeni toplamıştı. Etkileyici bir hikayeye sahip olan Ateş Kuşları dizisi bugün sete çıktı.

Dizi, kendilerine "Köksüzler" diyen, en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla birlikte yaşananları anlatıyor. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KADROYA USTA İSİM

Yönetmen koltuğuna Benal Tairi'nin oturduğu, senaryosunu Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik ve Erdem Şanlı başrolleri paylaşıyor. Ateş Kuşları'nın kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye usta oyuncu Ahmet Saraçoğlu dahil oldu ve dizide 'Çatal'a hayat verecek. Başarılı aktör, bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Tahsin karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading