Yandex Metrica

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman?

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman?

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 17. sezonu merakla bekleniyor. Dizinin yeni sezon tarihi merak konusu oldu. Peki Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 17. sezon ne zaman?

Sinema / Dizi

11.03.2024, 13:00

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Ozan Çobanoğlu gibi isimleri bir araya getiren Arka Sokaklar, 17. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, ne zaman yayınlanacağı da izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Dizinin hayranları Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman? sorularına yanıt arıyor. İşte Arka Sokaklar 17. sezon yayın tarihi...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar, heyecan dolu olaylar ve aile samimiyetiyle cuma akşamları evlere konuk oluyor. 16 sezondur ekranda fırtınalar estiren Arka Sokaklar'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

Türker İnanoğlu imzalı dizinin çekimleri devam ediyor. Dizi, 14 Ekim'de ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading