Yandex Metrica

Arka Sokaklar başka kanala mı geçiyor? Dizi cephesinde flaş gelişme! Ekrana 45 gün ara vermişti

Arka Sokaklar başka kanala mı geçiyor? Dizi cephesinde flaş gelişme! Ekrana 45 gün ara vermişti

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar geçtiğimiz günlerde 45 gün ara verme kararı almıştı. Şimdi ise dizinin başka bir kanala transfer olacağı öne sürüldü.

Sinema / Dizi

22.02.2024, 01:44

Başrollerinde Özgür Ozan, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Oya Akar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar, 17. sezonunda da ilgi görmeye devam ediyor. Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar hakkında geçtiğimiz günlerde izleyicileri üzen bir karar alınmıştı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ARKA SOKAKLAR ATV'YE Mİ TRANSFER OLUYOR?

Diziye 45 gün ara verilmiş, bu durum final iddialarını beraberinde getirmişti. Ancak verilen aranın Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle olduğu ortaya çıkmış, Erler Film'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Kanal D’de 638 bölümdür 17 yıldır aralıksız yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayınına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir Kamuoyuna duyurulur" denilmişti.

Bugün ise diziyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Arka Sokaklar'ın kanal değiştireceği öne sürüldü. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, iddialar hem atv hem Kanal D tarafından yalanlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading