Yandex Metrica

Anne with an E 4. sezon ne zaman yayınlanacak?

Anne with an E 4. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in sevilen dönem dramalarından Anne with an E'nin 4. sezonu olup olmayacağı merak ediliyor. Anne with an E 4. sezon gelecek mi, ne zaman?

Sinema / Dizi

26.04.2024, 22:36

Netflix, sinema ve dizi dünyasının en iyi dönem filmlerinden ve tarihi drama şovlarından bazılarına sahip. Bunlardan biri ise Lucy Maud Montgomery'nin 1908 tarihli klasik çocuk edebiyatı eseri Anne of Green Gables'tan uyarlanan "Anne with an E" oldu. Dönem draması, Anne Shirley karakteri başta olmak üzere hem hikayeyi hem dizinin atmosferini çok sevdi. CBC için Moira Walley-Beckett tarafından yaratılan dizinin 3. sezonu Eylül 2019'da yayınlandı. 

Hayranlar 3. sezonun ardından yeni bir sezon gelmesini bekliyordu ancak Netflix ani bir kararla diziyi iptal ettiğini açıkladı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ANNE WİTH AN E 4. SEZON OLACAK MI?

Dizinin geri dönmeyeceği açıklandığında, dizinin hayranları sosyal medyada kampanya yaptı. Fakat What's on Netflix'te yer alan bir habere göre, Netflix Anne with an E'yi geri döndürmeyecek. Üçüncü sezonun ardından CBC'nin başkanı ve CEO'su Catherine Tait, ağın artık Netflix ile ortak olmayacağını duyurdu. Bu nedenle Anne with an E 4. sezon olmayacak.

Şovun yapımcılarından Miranda de Pencier, Instagram'da paylaştığı gönderide Anne'in yenilenmesinin mümkün olmadığını söyledi. "Sevdiğimiz şeylerden vazgeçmekle yüzleşmek ne kadar zor olsa da.. Bu noktada Anne with an E'yi yeniden canlandırmanın hiçbir yolu yok. Bu olmayacak. O halde şimdi onunla ilgili var olan her şeyi sevmemiz ve onu izleyen herkese getirdiği neşeye tutunmamız gerekiyor." dedi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ANNE WİTH AN E FİLMİ GELEBİLİR

Dizinin yapımcısı Moira Walley-Beckett, Entertainment Weekly dergisine verdiği bir röportajda seriyi bir filmle bitirmek istediğini söyledi. Yapımcı ayrıca diziyle yolculuğunu ve projenin hayatını nasıl değiştirdiğini yansıtarak destekleri için hayranlara teşekkürlerini iletti. Beckett, "Anne With an E için hayran desteği şaşırtıcı ve inanılmaz iç açıcı. Bu arkadaş canlısı ruhları ne kadar seviyorum. Bu üç sezondan inanılmaz derecede gurur duyuyoru. Anne'i yaratmak harika bir deneyimdi. Bu diziyi sonsuza kadar özleyeceğim. Anne with an E için bir kapanış filmi yapmayı çok isterim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

3

0

0

0

0


Loading