Yandex Metrica

Aldatmak dizisi iddialı başlamıştı, kötü haber geldi! Diziyi Vahide Perçin de kurtaramayabilir

Aldatmak dizisi iddialı başlamıştı, kötü haber geldi! Diziyi Vahide Perçin de kurtaramayabilir

Başrollerinde Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal'ın yer aldığı Aldatmak dizisi sezona iyi bir başlangıç yaptı. Ancak dizinin son bölümünün reytingleri, seyircinin ilgisinin azaldığını gösteriyor.

Sinema / Dizi

07.03.2024, 20:30

Vahide Perçin, 4 sezon büyük başarı gösteren Bir Zamanlar Çukurova'nın ilk 3 sezonunda Hünkar Yaman karakterine hayat verdi. Oyunculuk performansıyla ekranlarda fırtınalar estiren oyuncu, geniş bir hayran kitlesine de ulaştı. Perçin, bu sezon Aldatmak dizisiyle ekranlara dönüş yaptı.

Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal'ın da başrolünde yer aldığı dizi, beşinci bölümü geride bıraktı. Sezona iddialı bir giriş yapan ve ilk 4 bölümde zirveye yükselen dizinin son bölüm reytingleri şaşırttı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

REYTİNGLERDE GERİDE KALDI

Geçtiğimiz hafta Total kategorisinde birinci olan Aldatmak dizisi, beşinci bölümde reytinglerde 5. sıraya yerleşebildi. Geçtiğimiz hafta ikinci olan dizi, bu hafta ancak beşincilik elde edebildi. ABC1 grubunda ise bu hafta 7. sıraya geriledi. 

Vahide Perçin'in hayranları tarafından verilen desteğin azaldığı görülüyor. Dizinin izleyici kaybettiği anlaşılıyor. 

Aldatmak'ın ortalama reytinglerde kalması durumunda devam etmesi bekleniyor. Ancak reytinglerde düşüş devam ederse final kararı kaçınılmaz olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading