Yandex Metrica

2 Nisan 2022 reyting sonuçları belli oldu mu? Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

2 Nisan 2022 reyting sonuçları belli oldu mu? Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

2 Nisan akşamı Gönül Dağı, Survivor, Güldür Güldür ve İftarlık Gazoz gibi yapımlar ekrana geldi. Dizi, film ve programların reyting sonuçları merak ediliyor. Peki 2 Nisan 2022 reyting sonuçları belli mi, kim birinci oldu? İşte 2 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:05

Dün akşam ekranlarda yayınlanan Gönül Dağı, Survivor, Güldür Güldür ve İftarlık Gazoz gibi yapımlardan hangisinin reyting birincisi olduğu araştırma konusu oldu. 2 Nisan'da yayınlanan yapımların reyting sonuçları seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki, 2 Nisan 2022 Cumartesi reytinglerde kim birinci? 2 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçlarını sizler için derledik.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

2 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ HANGİ YAPIM OLDU?

2 Nisan Cumartesi gününün reyting sonuçları şu şekilde;

Total izleyici grubunda birinciliği Gönül Dağı, ikinciliği Kardeşlerim, üçüncülüğü Kasaba Doktoru ön izleme aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kasaba Doktoru ön izleme, üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Kasaba Doktoru yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading