Yandex Metrica

13 yılın ardından beyaz perdeye efsane dönüş! Avatar: Suyun Yolu filminden nefes kesen fragman! Milyonlarca kez izlendi

13 yılın ardından beyaz perdeye efsane dönüş! Avatar: Suyun Yolu filminden nefes kesen fragman! Milyonlarca kez izlendi

2009 yılında izleyici karşısına çıkan ve rekor kıran Avatar'ın devam filmi için bekleyiş son buluyor. Avatar: Suyun Yolu filminden yayınlanan yeni fragman adeta büyüledi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:01

2009 yılında gösterme giren Avatar, küresel çapta izlenme rekoru kırarak 'dünyanın en çok hasılat yapan filmi' unvanına sahip olmuştu. Avatar'ın devam filmi, sinemaseverler tarafından uzun süredir bekleniyordu. Avatar, heyecanla beklenen devam filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor. James Cameron'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna oturduğu Avatar'ın devam filmi Avatar: Su Yolu'ndan beklenen fragman geldi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

3 SAAT 10 DAKİKA SÜRECEK

Yaklaşık 3 saat 10 dakika sürecek olan film, Sully ailesinin hikayesini, onların sorunlarını, birbirlerini güvende tutmak için katettikleri mesafeleri, katlandıkları trajedileri ve hayatta kalmak için verdikleri mücadeleleri konu alacak.

Avatar 2'nin oyuncu kadrosunda Zoe Saldana, Sam Worthington, Cliff Curtis, Sigourney Weaver, CCH Pounder, Stephen Lang, Joel David Moore, Kate Winslet ve Jemaine Clement gibi isimler yer alıyor.

Avatar: The Way of Water - Avatar: Suyun Yolu, 16 Aralık'ta vizyona girecek. Serinin diğer devam filmleri de 2024, 2026 ve 2028 yıllarında izleyici ile buluşacak. 

İşte Avatar 2: Suyun Yolu filmi fragmanı...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading