Yandex Metrica

Sitede Ara

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u son dakikada yıkıldı

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u son dakikada yıkıldı

 Trendyol Süper Lig'in 26. hafta maçında teknik direktör Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı ve İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor

18.02.2024, 08:07

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta müsabakasında Antalyaspor sahasında İstanbulspor'la karşı karşıya geldi.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Ev sahibi Antalyaspor'un golleri 14 ve 16. dakikada Adam Buksa'dan geldi. Konuk ekip İstanbulspor'un gollerini ise 75. dakikada Emrehan Gedikli ve 90+9. dakikada penaltıdan Jackson attı.

BJKAS neden düştü? İşte Beşiktaş'ın hissesinin düşme nedeni... BJKAS neden düştü? İşte Beşiktaş'ın hissesinin düşme nedeni... Haberi Görüntüle

ANTALYASPOR 4 MAÇTIR GALİP GELEMİYOR

Berabere biten maçın ardından Antalyaspor puanını 35'e çıkardı. Sergen Yalçın'ın takımı ligdeki galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Ligin dibine demir atan İstanbulspor ise puanını 12'ye yükseltti.

Galatasaray'da tehlike! Okan Buruk karar kara düşünüyor Galatasaray'da tehlike! Okan Buruk karar kara düşünüyor Haberi Görüntüle

ANTALYASPOR, GALATASARAY DEPLASMANINA GİDİYOR

Öte yandan Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray deplasmanına çıkacak. İstanbulspor ise sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading