Yandex Metrica

Sitede Ara

Sergen Yalçın'dan Antalyaspor kararı: Gözler Beşiktaş'ta

Sergen Yalçın'dan Antalyaspor kararı: Gözler Beşiktaş'ta

Süper Lig'in 35. haftasında düşme hattındak kurtulmak isteyen Pendikspor'a kendi sahasında 2-1 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Spor

08.05.2024, 15:51

Antalyaspor, Süper Lig'in 35. haftasında düşme hattında yer alan Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmanın orta hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'na ateş püskürdü. Hakemin kötü bir yönetim gösterdiğini ifade eden Yalçın, "Tugay Kaan Numanoğlu arkadaşımız olmasaydı belki biraz farklı bir maç olurdu. Özellikle ilk golü attıktan sonra oyuncumuz kafasına aldığı bir darbeyle yerde yatarken oyunu devam ettirip bana göre yüzde yüz ofsayt olan bir goldü. O çizgi nasıl çizildi bilmiyorum, kim çiziyorsa artık. Oyunun durması gerekiyordu. Çünkü oyuncumuz kafasına darbe aldı. Normal bir sakatlık değildi oyunu durdurmadı ve devamında bize golü yedirtti. Bu futbol sahalarında çok olan bir davranış değil. Oyunun devamında rakip oyuncular sakatlandığında hemen oyunu durdurup ve normal sakatlıklarda bile hemen doktorları sahaya davet etti sağ olsun bu arkadaş. Böyle hakemler Türk futbolunda olduğu sürece maalesef Türk futbol hiçbir şekilde güvenilirliği kalmayacaktır bundan sonrası için. Özellikle bu arkadaşı işaret ederek bunu söylüyorum. Gerçekten kendisi adına çok üzücü bir maç oynattı. Bırak oyuncuları oynasınlar. Kim kazanıyorsa kazansın. Seni ilgilendiren bir şey yok aslında. Sen normal maçını yönetebilirsin. Maalesef talihsiz bir gece geçirdi diye düşünüyorum." dedi. 

Tecrübeli teknik direktör, sezon sonu Antalyaspor'la devam etmeyeceğini, kararın hafta içinde alındığını söyledi. Yalçın şu ifadeleri kullandı: "Başkan ve yönetimle hafta içinde yaptığımız toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Tabii onların da bazı hedefleri, bizim de kendi adımıza hedeflerimiz var. Sezon sonu devam etmeme kararı aldık. Oynayacağımız son üç maç Antalyaspor'da. Özellikle Sinan Başkan'a, yönetime değerli Antalyaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Bizi burada çok iyi ağırladılar. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Güzel bir beş ay geçirdiğimizi düşünüyorum. İstediğimiz yere getirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde tekrar yollarımız karşılaşır."

Sergen Yalçın'ımn bu açıklamalarından sonra gözler Beşiktaş'a çevrildi. Yeni sezona yeni kadro ve yeni teknik direktörle girmek isteyen Beşiktaş'ın hoca adayları arasında Sergen Yalçın da bulunuyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde kapışıyor! Dünyaca ünlü yıldız için harekete geçti Fenerbahçe ve Galatasaray transferde kapışıyor! Dünyaca ünlü yıldız için harekete... Haberi Görüntüle

PENDİKSPOR'DAN ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN

Pendikspor, Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Ev sahibi ekip maçın 13. dakikasında polonyalı golcüsü Buksa'nın ayağından kazandığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole heme iki dakika sonra; 15. dakikada cevap veren Thiam, durumu 1-1'e getirdi. Maçın skorunu ise 45+6. dakikada Halil Akbunar belirledi. Tecrübeli futbolcu attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Bu arada 74. dakikada Antalyaspor'da Van de Streek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading