Yandex Metrica

Sitede Ara

Semih Kılınçsoy Avrupa'ya mı açılıyor? Devlerini peşine taktı

Semih Kılınçsoy Avrupa'ya mı açılıyor? Devlerini peşine taktı

Beşiktaş'ın yetenekli oyuncusu Semih Kılıçsoy, başarılı performansıyla Avrupa'nın dört dev kulübü Tottenham, Aston Villa, Borussia Dortmund ve Ajax'un radarına girdi.

Spor

29.02.2024, 18:55

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki gelecek vaad eden oyuncusu Semih Kılıçsoy, sergilediği etkileyici performansla Avrupa'nın dört dev kulübünün dikkatini çekti.

Galatasaray'da tehlike! Okan Buruk karar kara düşünüyor Galatasaray'da tehlike! Okan Buruk karar kara düşünüyor Haberi Görüntüle

PREMIER LİG KULÜPLERİ İLGİLENİYOR

Semih Kılıçsoy'un yetenekleri, Premier Lig'in güçlü ekipleri Tottenham ve Aston Villa tarafından yakından takip ediliyor. Genç yetenek, İngiliz futbolunun zirvesindeki kulüplerin radarında.

Almanya'dan Borussia Dortmund ve Hollanda'nın güçlü temsilcisi Ajax, Semih Kılıçsoy'u transfer etmek için harekete geçti. Genç yetenek, Avrupa'nın farklı liglerinden ilgi görüyor.

Maçı yarıda bırakmıştı! Trabzonspor'dan açıklama geldi: Mahmoud Trezeguet sağlık durumu Maçı yarıda bırakmıştı! Trabzonspor'dan açıklama geldi: Mahmoud Trezeguet sağlık durumu Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME UZATMA KARARI ALINDI

Beşiktaş yönetimi, genç yetenek Semih Kılıçsoy'un geleceğini güvence altına almak adına yakın zamanda oyuncunun sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. Serbest kalma maddesi eklenmeyerek kulübün elini güçlendirdi.

Şimdi Real Madrid düşünsün! Arda Güler 3 gol attı her şey değişti Şimdi Real Madrid düşünsün! Arda Güler 3 gol attı her... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 resmi maça çıkan Semih Kılıçsoy, fileleri 6 kez havalandırarak etkileyici bir gol performansı sergiledi. Ayrıca, 1 asistle de skor katkısı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading