Yandex Metrica

Sitede Ara

Ukrayna Bayraktar TB-2 ile vurmaya devam ediyor!

Ukrayna, Bayraktar TB-2 SİHA'lar ile Rus ordusuna ağır kayıplar verdirmeye devam ediyor. TB-2'ler Yılan Adası kıyılarında devriye görevinde bulunan Raptor tipi askeri botları etkisiz hale getirdi.

Savunma

23.01.2024, 19:13

Rusya ile savaşan Ukrayna, Bayraktar TB-2'ler ile karşı tarafa ağır kayıplar verdirmeye devam ediyor. Savaşın başından bu yana SİHA'ları etkin kullanan Ukrayna bu sefer de Yılan Adası yakınındaki Rus unsurlarını hedef aldı.

300 km menzilli füzeler çelik bilye kusuyor: Kan gövdeyi götürecek 300 km menzilli füzeler çelik bilye kusuyor: Kan gövdeyi götürecek Haberi Görüntüle

YILAN ADASI'NDAKİ UNSURLAR İMHA EDİLDİ

Özellikle karada çok sayıda zırhlı araç ve tankın yok edilmesinde önemli bir rol üstlenen TB-2'ler, Karadeniz kıyılarında da aktif rol üstleniyor. Son olarak Yılan Adası kıyılarında devriye görevi üstlenen Raptor tipi askeri botları hedef alan SİHA'lar Rus devriye botlarını etkisiz hale getirdi.

Ukrayna Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan görüntülerde devriye botlarının TB-2'ler tarafından ateşlenen mühimmatlar ile yok edildiği görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading