Yandex Metrica

Son dakika! MSB duyurdu: 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika! MSB duyurdu: 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Barış Pınarı bölgesinde 3 ve Zeytin Dalı bölgesinde 2 ile Irak'ın kuzeyinde 1 olmak üzere toplam 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Savunma

23.01.2024, 19:06

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Suriye'de ve Irak'ın kuzeyinde PKK'ya yönelik operasyonların hız kesmeden devam ettiği bildirildi. 

İstanbul'a döner getiren Almanlar, Atina'ya Leopard teklifiyle gitti İstanbul'a döner getiren Almanlar, Atina'ya Leopard teklifiyle gitti Haberi Görüntüle

6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yapılan açıklamada, Barış Pınarı bölgesinde 3, Zeytin Dalı bölgesinde 2 ve Irak'ın kuzeyinde 1 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,  "Kahraman Komandolarımız Barış Pınarı bölgesinde 3 ve Zeytin Dalı bölgesinde 2 PKK/YPG’li terörist ile Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde 1 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edeceğiz. " ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading