Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: PSG, galip, Bayern Münih mağlup

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: PSG, galip, Bayern Münih mağlup

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında PSG, evinde Real Sociedad'ı mağlup ederken Galatasaray'ın bulunduğu A Grubu'ndan lider olarak çıkan Bayern Münih, Lazio deplasmanında ummadığı bir mağlubiyet aldı.

Spor

15.02.2024, 11:37

Şampiyonlar Ligi son 16 turuna bu gece iki maçla devam edildi. Sahasında Real Sociedad'ı ağırlayan PSG, ilk yarıda birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen bunlardan faydalanamadı. Maçın kilidini ise 58. dakikada Kylian Mbappe açtı. Bu dakikada 1-0 öne geçen Fransız ekip 71. dakikada Bradley Barcola'nın golüyle farkı ikiye çıkardı ve karşılaşma bu sonuçla bitti. PSG'nin genç oyuncusu Bradley Barcola, attığı golle bir ilke imza attı ve Şampiyonlar Ligi'nde gol atanlar kervanına katıldı. Rövanş maçı 5 Mart Salı günü TSİ 23.00'te oynanacak.

Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Haberi Görüntüle

BAYERN MÜNİH 10 KİŞİ KALDI VE YENİLDİ

Gecenin bir diğer karşılaşmasında ise Lazio ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. Maçın 69. dakikasında golü bulan taraf ev sahibi ekip Lazio oldu. 67. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Isaksen'e Dayot Upamecano tarafından yapılan hareketi sonrası penaltı noktasını gösteren hakem aynı futbolcuyu direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Kullanılan penaltıyı gole çeviren Ciro Immobile takımını 1-0 öne geçirdi ve karşılaşma bu skorla tamamlandı. Bu karşılaşmanın rövanşı 5 Mart Salı günü TSİ 23.00'te oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading