Yandex Metrica

Aristo diyeti ile kalıcı kilo verin! Aristo diyeti nedir? Aristo diyet listesi ne?

Aristo diyeti ile kalıcı kilo verin! Aristo diyeti nedir? Aristo diyet listesi ne?

Aristo diyeti kısa sürede hızlı ve kalıcı kilo vermeyi sağlayan bir diyettir. Kilo vermek isteyenlerin yaşan tarzlarını değiştirmeyi hedefleyen Aristo diyetinde beslenme çiğ sebze ve meyvelerden meydana geliyor. Fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin sıklıkla araştırdığı Aristo diyeti, internette aranıyor. İşte Aristo diyeti ile kalıcı kilo verin! Peki Aristo diyeti nedir? Aristo diyet listesi ne?

Sağlık

23.01.2024, 19:08

Aristo diyeti vatandaşlar tarafından merak edilenler arasına girdi. İnternette "Aristo diyeti nedir, Aristo diyet listesi" aramaları yapılmaya başladı. Yaz aylarına yaklaşırken fazla kilolarından kurtulmak isteyenler etkili ve kesin çözümler araştırıyor. Aristo diyeti ile kısa sürede kalıcı kilo vermek isteyenler internertin başına geçti. Aristo diyetinde kişinini hayat biçimini  dönüştürmek hedeflenen bir beslenme listesi oluşturulur. En az 3 hafta yapılması gerekilen Aristo diyeti beslenme listesinde yüzde 80 oranında çiğ meyve ve sebzeler yer alıyor. İşte Aristo diyeti ile kalıcı kilo verin! Peki Aristo diyeti nedir? Aristo diyet listesi ne?

Randevu sistemine kalıcı çözüm! Bakan Koca alınan kararları tek tek açıkladı Randevu sistemine kalıcı çözüm! Bakan Koca alınan kararları tek tek... Haberi Görüntüle

ARİSTO DİYETİ NEDİR?

Aristo diyeti, ismini felsefeci Aristo’dan almaktadır. Bu ismi almasının sebebi de uygulayan kişinin yaşam biçimini iyileştirmesidir. Aristo diyeti, diyetten çok, beslenme ve günlük yaşama felsefi yaklaşmayı sağlar. Bu sebeple Aristo diyeti kurallarında arınma hedeflenir. Aristo beslenme programı, üç tip arınma tarzı vardır. Bunlar:

Bedenini arındırma
Ruhunu arındırma
Zihnini arındırma

Aristo diyeti 3 hafta boyunca uygulanmslıdır. Sağlıklı ve hafif beslenme programıyla üç yönlü bir arınmaya ulaşılmak istenir. Önerdiği beslenme programı sayesinde beyinde bulunan epifiz bezi temizlenir. Epifiz bezi temizliğiyle kişinin hormonlarını yeniden düzenle girer ve acıkma hissini kısıtlar.

Uzmanlar hayata on yıl eklemenin kesin yolunu açıkladı! Hangi yiyecekler ömrü adeta törpülüyor? Uzmanlar hayata on yıl eklemenin kesin yolunu açıkladı! Hangi yiyecekler... Haberi Görüntüle

ARİSTO DİYET LİSTESİ NE?

  Aristo diyetine örnek olacak diyet listesi şöyledir:

  Sabah uyanınca:

 - Yarım greyfurtun suyu ya da greyfurt, posasıyla birlikte yenebilir.

  Kahvaltıda:

 - Yağsız bir dilim peynir.

 - İki yumurta.

 - Bol yeşillik ve de domates.

  Öğle yemeğinde:

 - Balık, kırmızı et veya tavuktan birisi; ızgara şeklinde yenebilir.

 - 1 kase yağsız yoğurt.

 - Karışık salata.

  Akşam yemeğinde:

 - Balık, kırmızı et veya tavuktan birisi; ızgara şeklinde yenebilir.

 - Buharda pişmiş sebze.

 - Karışık salata.

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

ARİSTO DİYETİ NASIL UYGULANIR?

Sabah uyanınca, bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı bal ya da 7-8 damla limon suyu eklenir. Bu, vücudun temizlenmesini sağlar.
Kahvaltıda ekmek yenmesi yasaktır. Peynir, domates, salatalık, yeşillikler (maydanoz, dereotu, nane, roka, marul, kuzukulağı vb. gibi) yenebilir. Özellikle de, tok tutucu olduğu için; haşlanmış yumurtanın kahvaltıya eklenmesi önerilir. Yanında da açık çay, yeşil çay ya da papatya çayı içilebilir.

 Öğle yemeğinde, protein ağırlıklı beslenmek birinci şart! Et, tavuk veya balıketinden bir tanesi tercih edilmektedir. Bu diyette; akşam yemeği de, öğle yemeğine çok benzer. Akşam yemeğinde de öğle yemeğinde olduğu gibi; protein bolca tüketilir. Salata yenir veya haşlanmış sebzeler tüketilir.

Diyette, ara öğünler de önemli bir faktördür. Karbonhidrat ihtiyacını dengeleyebilmek için, mevsim meyvelerinden şeftali, yeşil elma veya nektari yenebilir. Ara öğünler, mutlaka yemeklerden 2-3 saat sonra yenmelidir. 

Ayrıca diyet süresince, kişi; günde 2,5 litre su içmeyi ihmal etmemelidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading