Yandex Metrica

Sacha Boey satıldı mı? Sacha Boey kaç paraya satıldı? Bonservis bedeli kaç milyon euro? Galatasaray ne kadar para kazanacak?

Sacha Boey satıldı mı? Sacha Boey kaç paraya satıldı? Bonservis bedeli kaç milyon euro? Galatasaray ne kadar para kazanacak?

Dünaya devlerinin satış listesinde olan Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'in transferinde Bayern Münih ile anlaşmaya varıldı. Alman kulübü Galatasaray'a bu transferde adeta servet kazandıracak. Peki Sacha Boey satıldı mı? Sacha Boey kaç paraya satıldı? Bonservis bedeli kaç milyon euro? Galatasaray ne kadar para kazanacak?

Spor

13.05.2024, 17:28

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performansı ile adından söz ettiren Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Sacha Boey'in satışı için sona gelindi. Galatasaray'ın kapısını çalan Bayern Münih ile anlaşma sağlandı. 

Galatasaray 3 yıldız futbolcunun üstünü çizdi! İşte takımdan ayrılacak isimler Galatasaray 3 yıldız futbolcunun üstünü çizdi! İşte takımdan ayrılacak isimler Haberi Görüntüle

SACHA BOEY SATILDI MI?

Sacha Boey sabah saatlerinde Bayern Münih'e imza atmak içinİstanbul'dan ayrıldı ve Almanya'ya gitti. Sacha Boey'i Münih'te Bavyera ekibinin yöneticileri karşıladı. Boey gün içerisinde sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşmeye imza atacak. 

Milli Takım'da kriz kapıda! İsmail Yüksek EURO 2024'te oynayacak mı? Milli Takım'da kriz kapıda! İsmail Yüksek EURO 2024'te oynayacak mı? Haberi Görüntüle

SACHA BOEY KAÇ PARAYA SATILDI?

Bayern Münih'in Galatasaray'a 30 milyon euor civarında bir ödeme yapacağı iddia edildi. Ayrıca bonus ödemelerinin de sözleşmeye konulacağı iddiaları var.

SACHA_BOEY_bonservisi_ne_kadar.jpg

Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılacak mı? Ziyech hangi takıma gidecek? Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılacak mı? Ziyech hangi takıma gidecek? Haberi Görüntüle

SACHA BOEY BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Dev transferde 28 ila 29 milyon euroluk bir bonservis bedeli telafuz ediliyor. Henüz iki kulüpten de resmi bir bonservis ücreti açıklaması gelmedi. 

Aziz Yıldırım'ın büyük fantezisi: Fenerbahçe'yi Los Galacticos yapmanın peşinde Aziz Yıldırım'ın büyük fantezisi: Fenerbahçe'yi Los Galacticos yapmanın peşinde Haberi Görüntüle

SACHA BOEY PERFORMANSI

2021 yılında transfer olduğu Galatasaray'da 83 maça çıkan Sacha Boey, sarı kırmızılı takıma 4 gol, 4 asistlik skor katkısı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading